ΙΣΤΟΡΙΚΟ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
   
 
 
<< ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
 
Ιστορικό
 

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Όμιλος ιδρύθηκε στις  3 Φεβρουαρίου του 2011. Τα ιδρυτικά μέλη του Πολιτιστικού Ομίλου Κάτω Μονής είναι ο Χαράλαμπος Ματσούκας, ο Ευστάθιος Ιωάννου, ο Σωτήρης Λοΐζου, ο Μιχάλης Αντρέου, ο Αχιλλέας Αχιλλέως, ο Κώστας Αχιλλέως και η Αθηνά Χαριλάου.
Ως πρωταρχικοί σκοποί της ίδρυσης του Σωματείου τέθηκαν οι ακόλουθοι:

  • Η καλλιέργεια και η διάδοση του αθλητισμού, των αθλοπαιδιών, και γενικά του αθλητισμού και της φυσικής αγωγής, η ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος και η σύσφιξη των δεσμών μεταξύ των φιλάθλων.
  • Η δημιουργία, η ανάπτυξη και η καλλιέργεια του αισθήματος αλληλεγγύης και συνεργασίας μεταξύ των μελών καθώς και η τόνωση και υποβοήθηση γενικά της κοινωνικής προόδους  τους. Επίσης, η προσφορά καλών υπηρεσιών για τη ρύθμιση των σχέσεων μεταξύ των μελών.

Ταυτόχρονα, ο Πολιτιστικός Αθλητικός Όμιλος έχει θέσει μια σειρά από μελλοντικά σχέδια, ανάμεσά τους, την ψυχαγωγία των μελών μέσω διοργάνωσης εκδρομών, αθλητικών, καλλιτεχνικών ή άλλων εκδηλώσεων καθώς και τη διοργάνωση  σεμιναρίων και διαλέξεων που αναμένεται πως θα συνεισφέρουν στην πνευματική και επιστημονική καλλιέργεια των μελών του. Επιπρόσθετα, επιδιώκεται η προαγωγή της αναγνώρισης και εγγραφής  του Πολιτιστικού Αθλητικού Ομίλου σε οποιανδήποτε χώρα του εξωτερικού.

Για την επίτευξη των πιο πάνω σκοπών και μελλοντικών σχεδίων, ο Πολιτιστικός Αθλητικός Όμιλος, έχει προβεί στο σχεδιασμό πολλών εκδηλώσεων, ανάμεσά τους η ετήσια χοροεσπερίδα με στήριξη του Κοινοτικού Συμβουλίου, και πολλών άλλων δραστηριοτήτων. Περισσότερα: Δραστηριότητες

Πηγές:

  • Καταστατικό Σωματείου: Πολιτιστικός Αθλητικός Όμιλος Κάτω Μονής, Κεφάλαιο Α- ΣΥΣΤΑΣΗ-ΣΚΟΠΟΙ- ΕΞΟΥΣΙΕΣ
  • Ο ΠΕΡΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 1972- Συστατική Πράξη

 

 
 
Designed & Developed by NETinfo Services Ltd.
No images, text or other material whatsoever from this website may be copied, published, re-produced or otherwise used without the written permission of NETinfo Services Ltd.